Sankt hans bål i lys lue


Det var jo et helt fantastisk vejr at fejre sankt hans i her i år, stille vejr og en flot himmel. Men som altid, så skal man altid huske på, at ild kan være noget farligt stads når det kommer ud af kontrol – dette fik vi at mærke i år.

Selve aftenen forløb helt fint, en masse glade børn og deres forældre, og selve tændingen af bålet gik også fint. Som altid, så får børnene lov at lave snobrød når bålet er ved at være brændt ud, men i år gik det desværre ikke helt som planlagt.

En gnist fik fat i et tæppe som lå lidt for tæt på bålet, og der gik ild i tæppet. En havde heldigvis været så fornuftig, at medbringe en lille pulverslukker fra hans bil, sådan en 2 kg pulverslukker, men selvom den jo ikke ikke indeholdt ret meget pulver, ja så var den forbavsende effektiv.

Nogle af de mindre børn fik sig et mindre chok, men vi fik dem heldigvis beroliget igen og fik os en lang snak omkring hvor farligt ild kan være når man ikke passer på 🙂

Vi ha besluttet, at fremover er der altid en pulverslukker til stede når vi har bål, og det bliver nok en pulverslukker der lidt større – bare for en sikkerheds skyld.


Der er lukket for kommentarer.