Så er jeg tilbage igen


Ja det er ved at være længe siden sidst, faktisk havde jeg næsten glemt jeg havde en blog, men der er sket så mange ting i mit liv de sidste par år som har taget alt mig tid, men nu er jeg tilbage 🙂

Hvad jeg har lavet vælger jeg at holde for mig selv – hvilket jeg håber er ok – i hvert fald bliver det sådan 🙂

Mens jeg har været væk fra bloggen, har jeg bl.a. hjulpet en god kammerat med at sætte et gammelt hus i stand, fra yderst til inderst. Normalt er jeg ikke gør-det-selv typen, men min kammerat fik mig overtalt og det har været en lærerig proces for mig.

Da det jo er som med så meget andet, så skulle det gøres så billigt muligt dog uden at gå på kompromis med kvaliteten, så vi har faret land og rige rundt for at finde de rigtige materialer.

Vi har blandt andet været i jylland hvor vi skulle se på nogle vinduer, og rent tilfældigt kom vi forbi et nyåbnet outlet med Fliser i Vejle. Tag lige og tjek deres hjemmeside ud, for de har virkelig nogle lækre fliser og klinker til nogle helt vildt lave priser – i hvert fald i forhold til hvor jeg kommer fra.

Det er godt nok første gang jeg har set et outlet med fliser og klinker, normalt er det altid tøj og andet mere personligt, men nu altså også fliser 🙂

Vi fandt ikke nogle vinduer vi kunne bruge, men om ikke andet fik vi bestilt fliser til køkken og bryggers.

Nu vi er ved gør-det-selv, ved i så hvor besværligt det er at få lokaliseret en fejl på et el-kabel – altså et kabel som ligger i jorden?

Man aner jo simpelthen ikke hvor man skal lede henne, så vi måtte allierer os med en elektriker som havde en kabelsøger. Det er godt nok smart, de kunne vise os præcis hvor der var brud på kablet så vi ikke skulle grave hele indkørslen op.

Desværre var kablet i så dårlig stand, så det var mest rentabelt at udskifte det hele i stedet for at skulle risikerer, at skulle skifte det efter der var lagt fliser i indkørslen – det ville godt nok have været træls, så det var da godt det ske før vi fik lagt fliserne.

Nå, det må være nok for i dag, men jeg skal nok forsøge at være lidt mere aktiv herinde fremover.

Take Care