Praktikplads som maler


Min søn har gennem længere tid ledt med lys og lygte efter en praktiskplads, og det har absolut ikke været nemt. Han har fra barnsben af haft en stor passion for maling, ind imellem en lidt for stor passion, som har resulteret i en del malerarbejde for at dække hans, ikke altid, lige kreative evner 🙂

I forbindelse med hans skole, skulle vi selv finde en praktikplads til ham, og vi ringede til en hel del malere i vores lokalområde, men det skulle vise sig ikke at være nogen nem opgave.

En del af de malermestre vi talte med, havde desværre tidligere været ude for nogle knap så heldige praktikanter, og som vi jo godt kunne nikke genkendende til, så havde det betydet en hel del ekstraarbejde for de rigtige malerne i de respektive firmaer.

Det lykkedes dog, at finde en maler i Hellerup som vi fik overtalt til at tage en praktikant ind, og selvom der er et stykke vej til Hellerup her fra hvor vi bor, ja så overlever knægten nok de knap 2 timers transporttid dagligt i de 14 dage.

Vi glæder os til, om han nu også syntes det er så fantastisk at male når det er noget man skal gøre hver dag, men det vil tiden vise, det er jo fordelen ved praktikperioder.