På kursus i Odense


Jeg blev tidligere på året valgt som sikkerhedsrepræsentant, og jf. lovgivningen, så skal alle nyvalgte i sikkerhedsgrupper gennemgå en lovpligtig uddannelse i arbejdsmiljø. Nu har jeg altid haft den indtryk, at alt hvad der er vedtaget ved lov er gabende kedeligt, men lige præcis dette kursus viste sig at være ret så anderledes 🙂

Motivationen til at sidde på sin flade r*v i 3 dage var ikke just særlig stor, men nu havde jeg jo meldt mig til arbejdsmiljøuddannelse i Odense, så der var jo ikke andet for, end at få mig selv taget i nakken og sætte kursen mod Odense.

Uddannelsen fandt sted på Scandic Hotel i Odense, så om ikke andet, så var lokaliteterne da i orden, og jeg kunne se, at de øvrige kursusdeltagere ikke udstrålede ret meget mere motivation og gå-på mod end det jeg havde med.

Underviseren Henning tog imod os, og allerede fra det første håndtryk havde man en fornemmelse af, at det her måske nok skulle blive meget sjovt alligevel, og det blev det!

Henning havde en formidabel måde at undervise på, ingen tvivl om at indholdet på kurset er tungt og kedeligt, men Henning forstod virkelig at formidle budskabet på en måde der gjorde, at vi alle sad som på nåle for at få det hele med.

Som flere af os talte om, så var der ingen af os der havde forestillet os, at en arbejdsmiljøuddannelse kunne være så motiverede og indholdsrig som den vi netop havde deltaget i.

Jeg ved, at Henning afvikler sin arbejdsmiljøuddannelse i flere forskellige byer i Danmark, og tro mig, skal du tage dette kursus, så kan jeg varmt anbefale netop Apropos Kommunikation!


Der er lukket for kommentarer.