Mit job som parkeringsvagt


Nå, men jeg må hellere se at få gang i den her blog inden jeg løber ind i en skriveblokering 🙂

Jeg vil lægge ud med, at fortælle om mit job som parkeringsvagt, et job jeg er rigtig glad for.
Jeg er som skrevet, ansat som parkeringsvagt, eller parkeringsservice-medarbejder som vist er det korrekte ord, men p-vagt eller parkeringsvagt er nok det lidt mere kendte ord.

Jeg er ansat i et dansk parkeringsfirma, som udelukkende servicere private kunder, du møder mig altså med andre ord ikke på de offentlige parkeringspladser eller på villaveje, så bare rolig 🙂

De steder vi laver parkeringskontrol, er oftest ved boligforeninger, private parkeringsarealer, ejerforeninger og lignende steder hvor der er tale om private områder.

Jobbet som parkeringsvagt er utrolig dejligt, masser af frisk luft, sol og sommer (og naturligvis vinter og kulde) og en masse glade mennesker, for det meste i hvert fald.

Jeg arbejder mest alene, og har det rimelig frit. Jeg bestemmer stort set selv min arbejdstid og i hvilken rækkefølge jeg skal tage min rute. Der er dage hvor jeg tager nogle lange vagter, og så er der dage hvor jeg kun arbejder få timer, så det er rimelig fleksibelt.

Hvis man er glad for andre mennesker, som jeg er, og ikke har lyst til at sidde bænket til et skrivebord hele dagen, ja så kan jobbet som parkeringsvagt anbefales.


Der er lukket for kommentarer.