Så blev det vist hvepsetid igen

En hidsig hveps

Så tror jeg vist sommeren er på trapperne, her til morgen blev jeg ihvertfald noget overrasket da jeg åbnede hoveddøren, der var en helt vild summen fra en flok aggressive hvepse.

Jeg må indrømme, at jeg fik ret hurtigt smækket hoveddøren i igen og heldigvis kom der ikke nogle hvepse med ind.

Jeg “listede” mig ud af bagdøren og rundt om hjørnet, og kunne se, at der var en livlig aktivitet med hvepse under udhænget lige over hoveddøren.

Heldigvis, så kom naboen gående forbi på fortovet (han har en skadedyrsbekæmper i familien), så han lovede, at han nok skulle sørge for de kom væk.

En lille time efter, kom der er en skadedyrsbekæmper og kiggede, men han ville ikke røre ved de hvepse sagde han ….. SAY WHAT???

Grunden til han ikke ville røre dem var så af den simple årsag, at han ikke kunne tumle hvepse som sværmede rundt på den måde, han var nød til at vente til sidst på dagen hvor der falder lidt ro på og de går ind i hvepseboet. Han kunne se, at der sad et hvepsebo under udhænget, og hans erfaring var, at når det blev tudsmørkt, så ville de gå til ro, og så kunne han fjerne alle hvepse i et hug.

Nu venter så en varm dag bag lukkede døre og vinduer, og så ser jeg frem til, at få bugt med de hvepse i aften.


Der er lukket for kommentarer.