Hvad laver en administrator?


I går aftes mødtes jeg med en gammel klassekammerat som jeg ikke har set i mere end 20 år, det var faktisk rigtig hyggeligt. Hun fortalte, at hun arbejde som administrator, og i min naivitet, var jeg da ikke i tvivl om hvad en administrator lavede, men jeg skulle blive klogere.

Jeg ved ikke om du er klar over, hvad en administrator laver, men jeg regnede med det samme med, at hun sad og administrerede et eller andet debatforum eller en onlinetjeneste på nettet, men det var ikke lige just det hun beskæftigede sig med, nej hun administrerede ejendomme!.

Jeg måtte lige udfritte hende lidt mere omkring netop det job, for hvordan er det lige man administrerer ejendomme, jeg mener, de står jo ligesom der hvor de står 🙂

Det lyder faktisk som et rigtig spændende job at være ejendomsadministrator, det omhandler bl.a. udlejning, huslejeopkrævning, drift og vedligehold af ejendomme, kontakt til lejere og udlejere og mange andre spændende ting. Som hun fortalte, så var der ikke to dage der var ens, men det var heller ikke alle dage der var lige sjove, men sådan er det vel egentlig med alle jobs.

Jeg blev i hvert fald klogere på, hvad en administrator også kan lave 🙂