Held i uheld


Nogle gange, så er man bare mere heldig end man har lov til at være, eller også er der noget i livet som stikker dybere. I sidste uge da mig og min kammerat Kim var på vej til Amager, var der enten nogle der holdt hånden over os, eller også var vi bare skide heldige – who knows.

Bil i brand

Kim skulle til Amager med nogle træreoler og havde længe talt om, at han gerne ville forbi en fotograf på Amager for at få lavet et nyt portrætfoto til sit CV. Han spurgte om jeg ikke ville køre med – bare for hyggens og selskabet skyld, og da jeg ikke havde andet at lave, så tænkte jeg hvorfor ikke – det er godt nok længe siden jeg har brugt lidt fysisk tid sammen med min mangeårige ven grundet “C” (og så taler vi ikke mere om det).

Vi fik læsset traileren med reolerne og fik dem spændt godt fast, og så gik turen ellers mod Amager i astadigt tempo – trailerkørsel kan godt være en lidt langsom affære, men pyt, vi havde jo god tid.

På turen ned af motorvejen, var der pludselig kø – ikke noget unormalt i det – men pludselig var himlen helt sort af røg. Trafikken sneglede sig afsted og det viste sig at være en bil der var brudt i brand og det går altså bare stærkt og da vi kom frem var den som en stor ildkugle.

Vi snakkede lidt om det, at man grundlæggende nok burde have en ildslukker af en art i bilen – bare hvis nu ….

Jeg sad og Googlede hvad sådan noget kostede, og vi kan faktisk en pulverslukker til en særdeles fornuftig pris, og da det lige var på vejen, og ikke ret langt fra motorvejsafkørslen, så drejede vi lige kort fra og fik købt en pulverslukker.

Det her blev en lidt lang intro, men hele esensen af det her indlæg kommer nu, for da vi kører derfra og kommer et godt stykke ud af motorvejen igen, siger Kim pludselig “Der er ild i traileren”!

Og han havde ret, det var åbenbart den ene bremse på traileren der havde sat sig fast eller i hvert fald var blevet varm og havde antændt traileren. Ind til siden og fat i den nyindkøbte pulverslukker og vi fik hurtigt slukket traileren. Vi havde lige kort forinden set hvor hurtigt det går, og havde vi ikke købt den pulverslukker, ja så kunne det have været gået rigtig galt.

Dagen havde været lige lidt for spændende, så Kim ringende til fotografen som heldigvis var meget forstående da han hørte om dagens oplevelse, så de fik aftalt en ny tid.

Så ja, nogle gange går tilfældighederne op i en højere enhed …